Pandora öppnar sin första flaggskeppsbutik i Sverige, närmare bestämt på Drottninggatan i Stockholm.

Det danska smyckesvarumärket har nu tecknat kontrakt med Sophia Giseckes Stiftelse för att flytta in på Drottninggatan 59 för att öppna sin butik. 

Rådgivningsföretaget, för hyresgäster och fastighetsägare, Gate 46 har bistått hjälp till Pandora under processes. Och Louise Viman, senior manager på Gate 46, berättar att de är mycket glada över deras goda samarbete med Pandora. Hon beskriver Pandora som ett starkt koncept och ett av världens största smyckesvarumärket. De är även redo att bistå Pandora även i fortsatta expansionsplaner, efter denna etablering med butik.

Mads Brønby Tiedt, retail och franchise direction i Norden på Pandora, beskriver även han etableringen med positiva termer. Han förklarar att den svenska marknaden är viktig för för Pandoras varumärke och att denna strategiska etablering kommer bana väg för utökad expansion även utanför de större städerna i Sverige. Förhoppningen är att flaggskeppsetableringen kommer stärka varumärkeskännedomen i Sverige och att kunderna kommer kunna få njuta av en bra shoppingsupplevelse.

Kommentera