Hyra Lokal i Malmö

Här kan du läsa allt om lokaler i Malmö. Vi erbjuder en översikt över kontorsmarknaden i Malmö samt en beskrivning av olika typer av lokaler såsom kontor, lager och butiker.

Hyra eller hyra ut kontor i Malmö?

Malmö är Sveriges tredje största stad och växer oerhört snabbt. Det expansiva området, Hyllie, har blomstrat under de senaste åren och med den nya shopping centret, Emporia, förväntas staden att växa snabbare än någonsin. Med denna expansiva trend kommer också en ökad mängd lediga lokaler vare sig det är kommersiella eller bostäder. I Hyllie området finns det en mängd nya fräscha kontorslokaler att hyra. Hitta ditt nya kontor i Hyllie.

Modernt inrett kontor i Malmö centrum

Klicka in på respektive stadsdel och se vad de var och en har att erbjuda de företag som vill hyra kontor där.

Att hyra en kontorslokal är inte riktigt klart när man skriver under hyreskontraktet även om man vill tro det. Därefter behövs kontorslokalen möbleras om och kanske t.o.m. renoveras. När detta är aktuellt kan det vara bra att känna till de nya trender inom kontorsmarknaden. Möblering för kontorslokaler har förändrats mycket i de senaste åren. Tidigare var kontorslokaler uppdelade i små kontorsrum med gemensamma utyrmmen såsom mötesrum och matsalen. Sedan blev det populärt att möblera om sin kontorslokal till en mer öppen planlösning vilket skapade mer ljus och en bättre gemenskap för företagen. Den nya trenden och den framtida kontorslokalen kommer att fortsätta i samma riktning men kommer att ha stor fokus på loungeområden och områden i kontorslokalen som är ägnad till att tänka och koppla av. Dessutom finns det en stor trend inom kontrosmarknaden att göra arbete hemifrån mer flexibelt och lättillgängligt.

Vill du läsa mer om de aktuella trender inom marknaden för kontorslokaler i Malmö? Klicka här.

Vad tycker du om Malmö?

Filmen nedanför handlar om vad olika människor från Malmö tycker om staden, vad som står ut för just dem och vad alla kan relatera.

Hitta lokal i Malmö