Överväger du att hyra in dig på ett kontorshotell i Stockholm?

Det blir allt mer populärt att hyra in sig i ett kontorshotell. Hur kommer det sig och vad är egentligen ett kontorshotell? Ett kontorshotell är en särskild typ av kontor där gemenskap och service är A och O. Oftast äger företagen en hel fastighet och hyr ut delar av fastigheten i olika form från enstaka arbetsplatser till flertalet våningar. Samtidigt som man hyr sin arbetsplats får man tillgång till de gemensamma utrymmen såsom konferensrum, mötesrum, lounger och matsalar mm. Många av de företag som väljer att hyra in sig i ett kontorshotell gör så för gemenskapens skull. På ett kontorshotell är det möjligt att lämna hemmakontoret och ha sin arbetsplats på en representativ adress och byta idéer med grannarna.

Traditionellt Kontor vs. Kontorshotell

Vad är ett traditionellt kontor? Det är ett kontor som ett företag använder sig av som kan variera i storlek och planlösning men som normalt används av ett enda företag.

Kontor i Stockholm med öppen planlösning.

Modernt kontorshotell i Stockholms hjärta

 .

.

.

.

.

.

.Vilken är bäst?

Det beror på många faktorer som ens verksamhet och företagets storlek. Många stora internationella företag som expanderar till olika städer med bara ett fåtal anställda väljer ofta att hyra in sig i ett kontorshotell. De värdesätter flexibilitet och enkelhet framför avskildhet.

Att hyra in sig i ett kontorshotell är smidigt för att rummen är ofta redan möblerade och där företag kan flytta in nästan på samma dag. Däremot delas kontorshotellet med de andra hyresgäster vilket kan vara både negativt och positivt. Det är positivt för att då kan företagen byta idéer och hjälpa varandra. Det kan uppfattas som negativt då företagen ska dela på de olika lokalerna som kök, konferensrum och mötesrum mm. Ett traditionellt kontor erbjuder flexibilitet i inredning och verksamhet då företaget bestämmer helt själv men där medföljer ett högre pris.

Därför finns det inte ett bästa generellt alternativ men det finns absolut ett bästa alternativ för just ditt företag. Läs mer om hur skillnaden mellan traditionella kontor och kontorshotell här.

Hitta kontorshotell i Stockholm

Hitta kontorshotell i Stockholm