Projektet Påbyggnad Femmanhuset i Göteborg är nu uthyrd till 93%

Under hösten avslutar Hufvudstaden projektet av skapandet av moderna och effektiva kontorslokaler i en påbyggnad av Femmanhuset. Kontorslokalerna ligger mitt i centrum av Göteborg och för tillfället har 93 procent av ytorna hyrts ut.

Alla lokaler i fastigheten är uthyrda förutom 340 kvm högst upp. Den intresserade hyresgästen för den lediga ytan erbjuds en kontorslokal som är unik och totalt anpassad för verksamheten samtidigt som den är effektiv, modern och med sitt läge medför en fantastisk utsikt.

De företag som redan tecknat avtal i de nyproducerade lokalerna högst upp i fastigheten är Advokatfirman Vinge, Carat/Vizeum och Lindex. Vinges kontor är ett projekt där Hufvudstaden arbetat tillsammans med advokatfirman samt arkitektbyrån Wingårdhs och gemensamt skapat ett kontor. För samma kontor har Hufvudstaden även blivit ombedda att skicka in ett bidrag till tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Likaså i Stockholm har Hufvudstadens hyresgäst Medge också blivit nominerade till Sverige Snyggaste Kontor.

Läs mer på: http://www.fastighetssverige.se/artikel/nastan-hela-pabyggnaden-i-femmanhuset-uthyrd-10216/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.