Det finns många tillfällen då det är läge att öppna en butik. Ska er butikskedja expandera? Eller är det dags att flytt till ett annat läge? Kanske har drömmen blivit verklighet och du vill etablera ditt butikskoncept? Oavsett anledningen så kan det ofta vara svårt att hitta just den rätta lokalen för dig och din verksamhet. En av de många frågor att förhålla sig till är läget.

Butik på bästa läge

För en butik så kan läget vara helt avgörande för möjligheterna att etablera sitt butikskoncept. Inte bara måste butiken passa in i mixen av andra butiker i närheten, utan läget måste vara tillräckligt attraktivt och ligga nära de stråk som lockar kunder. Om inte ert koncept gör att kunderna kommer till er. Butikslokaler i centrum har ofta helt andra förutsättningar än att hyra butikslokal på bilvänliga lägen.

Hitta din nästa butikslokal redan idag

Ett bra sätt att börja sin sökning efter en ny butikslokal kan vara att använda sig av en portal. Där samlas nämligen alla typer av butikslokaler från flera stora som små hyresvärdar. Kanske finns den rätta lokalen hos en hyresvärd du inte tänkt på? Genom att söka via en portal så får du därmed en bra överblick över utbudet av lediga lokaler i de områden du är intresserad av. Annonserna brukar ackompanjeras riktigt med bilder, vilket gör det lätt att snabbt få ett intryck av lokalen och dess potential. När man väl i lugn och ro valt ut några intressanta alternativ kan man därefter enkelt kontakta hyresvärden för en visningen av lokalerna. Ofta är många hyresvärdar mycket flexibla när det kommer till just att hyra butikslokal då dessa nästan alltid måste anpassas för att passa just er verksamhet. Detta kan gälla såväl ytskikt, färger, som planlösning. De fastighetsbolag som förvaltar butikslokaler är ofta mycket professionella och kan tillsammans med hyresgästen samarbeta med att hitta en bra lösning.

» Hitta butikslokaler i Sverige

Vad skiljer en bra från en sämre säljare?